Cabernet IGT- IL Colle

9,20 

červené, suché

Categories: , Tag:

Description

Hrozno odrody Cabernet Sauvignon rastie v kopcoch Treviso na ílovitých pôdach s nízkym výnosom 2800-3200/ha. Macerácia asi 5 dní a jemné lisovanie hrozna. Fermentácia asi 8-10 dní v nerezových tankoch pri riadenej teplote 22-24 °C. Víno sa následne stočí a nechá sa 6 mesiacov odležať v tankoch pri teplote cca 15 – 16 °C. Prefiltruje sa a pripraví na plnenie do fliaš. Rubínovo červená farba s fialovými odleskami. Pomerne komplexná vôňa bobuľového ovocia ako čierna a červená ríbezľa doplnená korenistým tónom. Víno je stredne plné s dobrou štruktúrou a ovocnou štruktúrou. Ideálne s červeným mäsom a jedlami z diviny.

 

Additional information

Typ-produktu

červené víno

zostatkový cukor

suché

objem

0,75 l

Go to Top